logo

Folyamatos segítségnyújtás

Kezdőlap Munkáink Webáruház tudása Kapcsolat


Gyorskapcsolat
Ha nincs ideje végig böngészni a weboldalt, érdeklődjön telefofon!

A hét minden napján vájuk a hívását: 9:00-17:00-ig

Folyamatos segítségnyújtás

Webáruház készítés után több területen is segítséget szeretnénk nyújtani!

 

Keresőoptimalizálási segítségnyújtás

 

A webáruház készítés alatt, a súgóban a kezelésben, lényegében mindenhol arra alapoztuk a segítség nyújtást a keresőoptimalizáláshoz, hogy Ön nem biztos, hogy szakember ezen a területen.

Ezért például az adminisztrációs, kezelő felületen kiterjedt súgó nyújt segítséget a kezelésben. Ez a segítség nem csak a kezelésre szorítkozik, hanem a keresőoptimalizálásban is - bátran mondom - hogy mérföldeket fog segíteni.

Olyan keresőoptimalizálási tippekkel fogjuk segíteni, amit biztosan nem talál meg az interneten máshol. Ezek tanácsok bevált, kipróbált megoldások. Fontos tudnia, hogy ha a webáruház készítés keresőoptimalizált az még koránt sem biztosít jó helyezést a google találati listában!

A Google a tartalom alapján rangsorol és a webáruház készítő cég nem adja a tartalmat. A webáruház készítő csak azt tudja biztosítani, hogy a tartalom a lehető legjobban felismerhető legyen a Google robot számára, ami ellenőrzi a rangsorhoz a webáruház tartalmat.

Ahhoz, hogy a tartalom keresőre optimalizált legyen, az adminisztrációs felület folyamatosan elérhető segítséget nyújt. Ezt a segítséget Ön szöveges formában, illetve a konkrétumokat videó formában is elérheti. Ez a tartalon mincs az Ön számítógépén és a webáruházban sem, hanem mi oldalunkról töltődik be, így ezt mi folyamatosan fejleszteni tudjuk Önnek.

 

Segítségnyújtás a termékeladásban

 

A fent leírt keresőoptimalizálási segítségnek a végső célja a több termék eladás. A termékeinek az eladásában közvetlenül is segítséget kívánunk és tudunk nyújtani, így két fronton is erősítjük a webáruházát.

Az Ön termékei bekerülnek egy webplázába is. Itt már átvesszük mi az össze feladatot és mi adjuk el. Nem kérünk érte pénzt vagy jutalékot, teljesen ingyenes.

A vásárlás amúgy is Önnél történik a saját webáruházában. Mi csak a vevőt szerezzük meg Önnek. A webmultival történő termékmegosztás be van építve az adminisztrációs felületbe. A kezeléséhez természetesen video és szöveges segítséget nyújtunk.

 

Kérjen telefonos segítséget!

 

Előfordulhat, hogy nem mindenre terjedt ki a figyelmünk, ezért a segítségnyújtás elérhető minden nap telefonon is. A webáruház az elejétől a végéig a mi saját fejlesztésünk, így bármiben tudunk változtatni, igény szerint.

Természetesen e-mailben és Skypeon is tudunk kommunikálni, de a telefonos segítség a leggyorsabb. Sok ügyfelünk hétvégén szakít időt a webáruházra így hétvégén is elérhető a telefonos segítség.

Webáruház ügyintézésben is segítünk.

 

 

 

Kapcsolat

Fejlesztések

Webáruház készítés menete

Folyamatos segítségnyújtás

Webáruház ügyintézés

Könnyen kezelhető

Webáruház rendelés

Google optimalizálás

Webáruház bérlés

Segítünk eladni

Készítés

Webáruház készítés ára

 

 

 

Webáruház készítés
az összes funkciónkkal
105 000Ft
Részletek
Webáruház készítés
folyamatos fejlesztéssel
135 000Ft
Részletek
Webáruház készítés
egyedi megoldásokkal
130 000Ft
Részletek

A webaruhazrendeles.hu weboldalon lévő összes tartalom felhasználása, másolása, csak a weboldal tulajdonosának írásos hozzájárulásával engedélyezett.