logo

Webáruház bérlés sok funkcióval: 4400Ft/hó

Kezdőlap Munkáink Webáruház tudása Kapcsolat


Gyorskapcsolat
Ha nincs ideje végig böngészni a weboldalt, érdeklődjön telefofon!

A hét minden napján vájuk a hívását: 9:00-17:00-ig

Webáruház bérlés

Webáruház bérlése alatt, természetesen az összes funkciót használhatja. Miért is korlátoznánk a sikerét?

  • Számlázó program
  • Bankkártyás fizetés
  • Tulajdonság, vagy ár választás egy terméken belül
  • További funkciók ...

Természetesen beüzemelve fogja Ön megkapni bérlésre a webáruházat.
A bérleti díj 4500Ft/hónap, (erre már nem megy rá ÁFA) melyet három havonta szeretnénk megkapni!

Új típusú webáruház, számos fejlesztéssel: webáruház bérlés

Miért érdemes a bérlést nálunk kezdeni?

Mert webáruház készítése és bérlése esetén is előzetesen ki lehet próbálni a webáruházat itt: Webáruház próba

Továbbá a webáruház keresőoptimalizálási tulajdonságai rendkívül jók. Ön bizonyára nagy reményeket fűz leendő webáruházához. Esetünkben a bérlés alatt a nagy remény = sok látogató, ami a Google keresőből fog érkezni.

No persze csak ha a webáruháza alaposan- és még annál is jobban keresőre van optimalizálva! A nagy versenytársakat nem lehet lepipálni, ha csak úgy van keresőre optimalizálva a webáruháza, mit a többi.

A legjobbak nem olyanok, mint a többi!

 

Hibázik ha ezt nem olvassa el webáruház bérlés előtt!

Teljesen mindegy, hogy az Ön webáruházában milyen funkciók és milyen tudás van, ha a keresőoptimalizálás nem jó; nem lesznek látogatói, akik használhassák a jó kis funkciókat.
Sőt, elsősorban nem is a webáruház bérleti díját kell nézni, hiszen a fentiek tükrében a magas díjtól sem lesz előbbre a keresőben.
Amire Önnek elsősorban figyelnie kell webáruház bérlés előtt az a webáruház keresőre optimalizáltsága és optimalizálhatósága menet közben.

 

Kevés pénzből is

Bérlés esetén valószínűleg nem kíván százezreket webáruház készítésbe fektetni. Feltételezem, hogy a webáruház bérleti díján felül nem kíván egyéb, felesleges kiadásokat magának. Például keresőoptimalizáló cégekbe pénzt pumpálni. Pedig ha jelenleg olyan webáruházat bérel, ami nem jól teljesít a Google-ben, akkor vagy egy keresőoptimalizáló cégre lesz szüksége, vagy egy másik webáruházra.

 

Webáruház bérlés keresőoptimalizálással

Viszont webáruház bérléskor a keresőoptimalizáló cégek sem tudnak sokat tenni, mivel a webáruház forráskódját nem láthatják és nem is nyúlhatnak bele, így érdemben kevésbé tudnak segíteni.
Csak egy megoldás látok; eleve olyan webáruház bérlés mellett kell dönteni, ami alapból, kódszinten már jól keresőre van optimalizálva.
Webáruház vásárlás esetén a tulaj belenyúlhat a kódba, természetesen, így a megvásárolt webáruházban lehetőség van a kód változtatására. Persze ez is plusz költséget jelent, úgy hogy mindenképpen, webáruház készítés és bérlés esetén is a keresőre optimalizált webáruházat kell keresni.

 

Csapda

Igen ám, de mindegyik cég azt fogja mondani, hogy persze keresőre van optimalizálva a webáruház. Leendő webáruház bérlő, mivel nem szakember, nem nagyon tudja eldönteni, hogy tényleg így van-e.
Rá kell kérdezni, hogy mitől van jobban keresőre optimalizálva a többi oldalnál. Ugye az nem jó, ha a bérelt webáruházunk csak úgy van optimalizálva, mit a többi! Hiszen itt nem a részvétel a fontos, hanem a győzelem. Ezt helyezésre mérik, és nem szeretnénk a Google 100. helyén lenni! Mindenképpen az első 10 a cél. Az első oldalon 10 db ingyenes hely van.

 

 

Kapcsolat

Fejlesztések

Webáruház készítés menete

Folyamatos segítségnyújtás

Webáruház ügyintézés

Könnyen kezelhető

Webáruház rendelés

Google optimalizálás

Webáruház bérlés

Segítünk eladni

Készítés

Webáruház készítés ára

 

 

 

Webáruház készítés
az összes funkciónkkal
105 000Ft
Részletek
Webáruház készítés
folyamatos fejlesztéssel
135 000Ft
Részletek
Webáruház készítés
egyedi megoldásokkal
130 000Ft
Részletek

A webaruhazrendeles.hu weboldalon lévő összes tartalom felhasználása, másolása, csak a weboldal tulajdonosának írásos hozzájárulásával engedélyezett.